Ai avut accident și îți plătești singur dauna?

Prin D&C Oradea ai 20% reducere la piesele originale şi manoperă promoţională

Detalii aici! 

accident

Ai avut un accident și îți plătești singur dauna? În tot răul e și un bine: prin D&C Oradea beneficiezi de 20% reducere la piesele originale şi manoperă promoţională. 

Piese de schimb originale

Piesele originale menţin valoarea automobilului şi se potrivesc fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. 

În plus, au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.

Garanţie 2 ani piese şi manoperă pentru defecte de fabricaţie sau montaj 

Piesele originale menţin valoarea automobilului şi se potrivesc fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. 

În plus, au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ foarte bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.

Campania valabilă pentru automobilele Volkswagen, Audi și Seat pentru lucrările de tinichigerie realizate în reţeaua service-urilor autorizate de fabricant, până în  31 Decembrie 2019. Reducerea este recomandată, iar ofertele nu se cumulează.

 

Pentru mai multe detalii vă invităm la D&C Oradea, Calea Clujului, nr. 287 - 289. Pentru programări service apelați 0259 47 88 47.