Audi Q2 facelift te așteaptă să îl cunoști în showroom-ul D&C Oradea!

Q2 - Sportivul cu personalitate

Vino să îl cunoști

Q2 Facelift

În urmă cu patru ani, Audi a lansat cu succes enorm un automobil ce avea să redefinească rapid tendințele pieței: Q2. Acum, SUV-ul compact își afișează caracterul progresist în manieră și mai clară: cu un profil spectaculos și sisteme îmbunătățite de asistență a șoferului.

Tehnologiile de siguranță și asistare provin direct de la modelele din clasele superioare și sunt împărțite în trei categorii: Drive, Safety și Park. Pachetul Drive include un sistem cruise control adaptiv cu funcție pentru menținerea benzii de rulare și un sistem pentru identificarea semnelor de circulație. Tehnologia identifică limitele de viteză și poate ajusta viteza de rulare în mod automat în funcție de acestea.

În ceea ce privește motorizara, Q2 facellift debutează cu versiunea 35 TFSI: un motor pe benzină de 1.5 litri cu patru cilindri capabil să dezvolte 150 de cai putere și 250 Nm cuplat unei transmisii manuale cu șase trepte sau automate cu șapte trepte.

Audi Q2 este acum oferit cu o gamă extinsă de culori, faceliftul aducând o suită de cinci noi nuanțe: Apple Green, Manhattan Gray, Navarra Blue, Arrow Gray și Turbo Blue.

SUV-ul mezin din familia Audi poate fi comandat la un preț începând de la 20.300 EUR (preț fără TVA).

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre model sau cere o ofertă personalizata:

D&C Oradea,  Calea Clujului nr. 289
Tel: 0259478847
E-mail: cristina.deac@dc-oradea.ro.

Mai multe despre model aici: https //bit.ly/2WyZAUZ