Igienizarea climei previne alergiile și mirosurile neplăcute

Un serviciu benefic pentru sănătate!

Vino la D&C Oradea

Clima

Sistemul de climatizare auto nu mai este o noutate pentru nimeni, dimpotrivă este unul dintre sistemele folosite vară – iarnă, motiv pentru care o curățare periodică este necesară. 

Indiferent de cât de sănătoși sau cât de mult vă îngrijiți de cosmetizarea mașinii, igienizarea constantă a climei vă ferește de multe neplăceri, de la cele de miros până la cele de sănătate. 

Nu puține au fost persoanele care s-au trezit cu alergii, iritații ale ochilor și alte probleme de sănătate. 

Aveți nevoie să igienizați periodic instalația de climatizare deoarece: 

·       este un adevarat paradis pentru dezvoltarea microorganismelor cum ar fi mucegai, acarieni, fungi, bacterii și alte tipuri de microorganisme

·       în autoturism pot fi resimțite mirosuri neplăcute care nu dispar cu simpla folosire a odorizantelor auto

·       șoferul și pasagerii pot suferi de boli care sunt asociate cu expunerea la aer condiționat: sinuzite, rinite, dureri de cap, iritarea ochilor…

·       puteți avea stări de oboseală și disconfort

·       doamnele și domnișoarele, dar și persoanele sensibile, previn astfel uscarea și iritarea pielii

·       necurățată, poate influența negativ alte boli de care conducătorul auto ori însoțitorii suferă

Bine de știut e faptul că, de fiecare dată când porniți la aerul condționat, bacteriile depuse pe tubulatura și pe evaporatorul sistemului de climatizare, precum și mirosurile lor, sunt aero-purtate în interiorul masinii.

Pentru igienizarea și întreținerea climatizării auto vă invităm la D&C Oradea, Calea Clujului, numele 287 – 289, pentru programări apelați numărul de telefon 0259. 47. 88. 47.