Noul Audi Q8 este în showroom D&C Oradea

Vino să admiri cel mai nou model Audi!

Sau poți să îl iei acasă! 

Q8 showroom

Poate cel mai așteptat model Audi, noul Q8 este acum în showroom D&C Oradea. Audi Q8 îmbină ce au mai bun de oferit două universuri aparent diferite: eleganța specifică modelelor coupé de lux, cu patru uși, cu versatilitatea practică a SUV-urilor de talie mare.

Q8 este un model reprezentativ al limbajului de design progresist al mărcii Audi, transpus pentru prima dată pe șosele prin intermediul modelului A8.

Audi Q8 este partenerul ideal pentru călătoriile de afaceri, dar și pentru timpul liber, cu un portbagaj mare și compartimente de depozitare de dimensiuni generoase.

Totodată, Q8 este ideal și pentru drum lung, cu un ampatament de aproape trei metri oferă spațiu generos pentru cinci persoane.

Să nu uităm nici de „quattro”, deoarece Audi este quattro, iar quattro este Audi! Fireşte că acest dicton se aplică mai ales modelului Q8, modelul din vârful gamei SUV a mărcii.

Noul model vine în ajutorul șoferului dar și al pasagerilor oferind accesul digital la automobilul Q8. Astfel, proprietarul plus încă patru şoferi ai maşinii pot încuia şi descuia maşina şi pot porni motorul folosindu-şi smartphone-ul Android. Funcţia standard de personalizare îi permite proprietarului să memoreze până la 400 de parametri preferaţi în profilurile individuale ale utilizatorilor, precum poziţia scaunului şoferului, setările sistemului de aer condiţionat sau funcţiile media frecvent utilizate şi destinaţiile de navigaţie.

Pentru pieţele europene, Audi Q8 vine echipat cu motorul 3,0 TDI, consum combustibil mixt în l/100 km: 6,8 - 6,6; emisii mixte de CO₂ în g/km:179 – 172. Puterea generată este de 210 kW (286 CP), iar cuplul de 600 Nm. SUV-ul sprintează de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde şi atinge o viteză maximă de 245 km/h.

Ce trebuie să mai știți este că, anul viitor, Q8 va avea și o variantă RS cu motor de 650 CP (478 KW). Până atunci noul Audi Q8 poate fi deja văzut, configurat și comandat prin dealerul autorizat D&C Oradea, Calea Clujului, nr. 289. Vă așteptăm în showroom de luni - vineri între 09:00 - 18:00, iar sâmbăta între 10:00 - 14:00.