Noul ID.4 e aici

Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

01.04.2021

id4

Vino să cunoști SUV-ul 100% electric de la Volkswagen - ID.4 - în showroom-ul D&C Oradea!

ID.4 - cel de-al doilea model 100% electric marca Volkswagen este acum în showroom-ul D&C Oradea și te așteaptă să îl cunoști!

Ca dimensiuni, ID.4 este se încadrează între modelele T-ROC și Tiguan. SUV-ul electric are autonomie maximă de 520 KM WLTP, putere de până la 204 CP și capacitatea energetică netă de 77kWh (în varianta de echipare Pro).

Avantajul major al autovehiculelor electrice este faptul că încărcarea este posibilă aproape oriunde:

·        - Acasă - cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID.

·       -  Cu un charger (achiziționat în pachetul opțional) cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW.

·       -  Încărcare DC (current continuu): la stația MOON din parcarea D&C Oradea, unde bateria ajunge la 80% încărcare în doar 30 min, sau la numeroase staţii de încărcare publice de la benzinării și de pe autostrăzi

Fiind un SUV urban cu un concept uluitor în materie de design şi având cercul de bracaj al unei maşini mici, Noul ID.4 demonstrează cât de atrăgătoare poate să fie mobilitatea electrică. Cu jante din aliaj ușor de 18 inchi - sau opțional de 19 până la 21 inchi -, bare de plafon pentru bagaje suplimentare, mânere încorporate ale ușilor pentru o aerodinamică îmbunătățită, stopuri opționale LED 3D cu semnalizatoare dinamice și un alt element foarte special: o linie luminoasă opțională, care se întinde în față și în spate până la logoul reproiectat Volkswagen, noul model VW atrage toate privirile.

ID.4 Pro Performance are un preț de început de 37.035 euro (preț fără TVA).

Pentru detalii online accesează https://oferte.volkswagen.ro/id4 sau trimite-ne un mail la pkw@dcvw.ro iar noi te vom contacta. Îți stăm la dispoziție și telefonic la 0259 47 88 47.

Te așteptăm la showroom-ul de pe Calea Clujului 287 pentru a cunoaște modelul electric ID.4 și numai!