Noul Volkswagen ID.3 liber la livrare din septembrie.

Fii printre primii și comandă acum!

Alătura-te clubului exclusiv 1ST Movers Club!

edede

După Beetle și Golf, ID.3 începe un capitol de importanță strategică în istoria Volkswagen: era mobilității fără emisii. ID.3 1ST reflectă cea mai dorită configurare, oferă o autonomie de până la 420 km  și surprinde prin caracteristici exclusive.

  • Upgrade al performanței (de la 0-100 km/h cu aprox. 2 secunde mai rapid)
  • Design exclusiv: pedalier cu design Play & Pause
  • Un an de încărcare gratuită de până la 2.000kWh
  • Încărcare rapidă - 100kW DC și 11kWAC
  • Baterie 58 kWh

ID.3 impresionează cu designul său smart și atractiv,  in cadrul dotarilor standard ale modelului regăsindu-se incluse elemente precum: vopsea metalizată, jante de oțel de 18 inch, inchidere centralizată cu telecomandă, geamuri electrice fata/spate cu functie confort, stopuri LED, faruri LED cu sistem de control automat, limitator de viteză, sistem de menținere a benzii „LaneAssist”, avertizare de coliziune „Front Assist”, adaptive Cruise Control ACC cu functie stop & go inclusiv limitator de viteza, Park Distance Control - semnale de avertizare pentru obstacole din față și din spate, Dynamic Road Sign Display, We Connect, capacitate incarcare baterie 7.2kW AC/50kW DC, sistem de iluminat ambiental în 10 culori, volan multifuncțional, consolă centrală și cotiere, control voce, selectarea modului de conducere, radio „Ready 2 Discover” cu display 10 inch, ID.Light, 2 interfațe USB-C, WirelessApp-Connect, “Air Care Climatronic”, buton de pornire „Keyless Start” fără SAFELOCK, cablu de încărcare Mode 3 Type 2, 16A.

ID.3 va fi oferit cu trei linii de echipare: ID.3 1ST, ID.3 1STPlus si ID.3 1STMax.

ID.3 1ST porneste de la un preț de lista recomandat de 32.091€ fara TVA.

Poți alege din cele trei culori disponibile: glacier white metalic, makena turquoise metalic și manganese gray metalic. 

 

Alătura-te clubului exclusiv 1ST Movers Club!

Clubul ID.3 1st Movers Club este diferit de la o țară la alta. În România, va include un pachet de încărcare gratuită în cadrul rețelei de distribuitori, o stație ID Charger de 7,4 kW cu posibilitate de upgrade la 11kW, contra cost și pachetul Get Ready Box. Clienții vor beneficia și de homecheck cu instalare, precum și de o revizie gratuită.

Cei care doresc plasarea unei comenzi incepand cu luna iulie pot opta între două variante:

1.    Livrarea modelului ID. 3 1st la începutul lunii septembrie, la care se adaugă și calitatea de membru exclusiv al ID.3 1st Movers Club. Calitatea de membru vine cu numeroase beneficii, printre care și o actualizare de software pentru două funcții digitale remarcabile, aceasta urmând să aibă loc la începutul anului viitor. La lansarea din septembrie, funcția App Connect și o parte a funcțiilor head-up display nu vor fi încă active.

2.    Varianta pentru prebookerii de ID.3 1st cu ceva mai multă răbdare este de a opta la semnarea contractului pentru o livrare în cel de-al patrulea trimestru al acestui an. La înmânarea cheilor către clienți, această ultimă versiune va fi echipată cu toate funcțiile. Clienții care optează pentru această variantă nu vor putea beneficia de avantajele 1st Movers Club.

Acum îl poți achiziționa și prin programul Rabla și beneficiezi de extra-bonusuri.

Pentru mai multe detalii vino la showroom-ul de pe Calea Clujului 287, apelează direct la 0259 478847 sau pe email pkw@dcvw.ro.