ACTIUNE
25.04.2021

Alege-ți mașina preferată, de dosar ne ocupăm noi!

Vezi modelele Volkswagen eligibile pentru programul REMAT 2021!
REMAT

         Acum ai toate motivele să te bucuri de noua ta mașina prin D&C Oradea! Ministrul Mediului a anunțat, lansarea programelor Rabla Clasic și Rabla Plus pentru anul 2021. În acest an, Programul Rabla Plus vine cu o majorare a primei de casare de la 6.500 de lei la 7.500 de lei.

         Valoarea ecobonusurilor acordate pentru stimularea achiziționării autoturismelor cât mai puțin poluante:

  • ecobonus în valoare de 1.500 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie care generează (în regim de funcţionare mixt, conform informaţiilor înscrise în COC) o cantitate de emisii de maximum 96 g CO_2/km NEDC cu motorizare GPL/GNC; 105 g CO2/km NEDC cu motorizare GPL/GNC sau 124 g CO_2/km WLTP
  • ecobonus în valoare de 3.000 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie hibrid.

           Ecobonusurile se pot cumula în cazul în care mașina nouă îndeplinește ambele condiții, ajungându-se astfel la o reducere de 12.000 de lei din prețul total al autovehiculului nou.

           Reamintim faptul că în cadrul Programului Rabla Plus se acordă două tipuri de ecotichete, respectiv 45.000 de lei pentru mașinile full electrice și 20.000 de lei pentru mașinile hibrid plug-in, dar nu mai mult de 50% din valoarea autoturismului nou.

           Ecobonusurile din programul REMAT 2021 se aplică pentru următoarele modele Volkswagen, prin D&C Oradea:

  • Polo, Golf, T-Cross, T-Roc, Passat, Arteon, Tiguan Allspace, Tiguan Facelift
  • plug in hybrid: Golf GTE, Passat GTE, Tiguan, Arteon, Touareg
  • full electrice, e-up!, ID.3 și ID.4.

           Cei care vor dori să renunțe la o mașină veche, poluantă, și să achiziționeze un autovehicul electric vor beneficia atât de prima de casare acordată prin Programul Rabla Clasic, în valoare de 7.500 de lei, cât și de ecotichetul alocat în cadrul Programului Rabla Plus.

           Pentru oferte și detalii legate de modelele participante la campanie îți stăm la dispoziție pe mail la pkw@dcvw.ro , la tel: 0259 47 88 47 și în showroom-ul de pe Calea Clujului, nr 287.