STIRI DE LA VOLKSWAGEN
27.10.2021

Volkswagen lanseaza un model nou in clasa SUV - Taigo

Taigo

Volkswagen lanseaza un model nou in clasa SUV, un model ce se preteaza ca un potential best-seller in clasa A0-SUV. Acest nou model, Taigo, este un CUV de dimensiuni compacte in forma de coupe, dar ce ofera un spatiu generos la interior.

Pastrand linia clasica VW, dar in acelasi timp ofera un design modern, Noul Taigo este o propune de masina semi-autonoma, conectata si intuitiva in exploatare.

Cea mai mare noutate pe care o aduce modelul fata de gata actuala de SUV-uri din portofoliul VW, este forma sa de coupe si tehnologiile claselor superioare.

Dimensiunile de gabarit sunt mai generoase decat cele ale modelului T-Cross, astfel masina fiind mai lunga cu 15 cm, iar inaltimea scazuta cu aproximativ 6 cm pentru a ii oferi o alura mai agresiva.

Fiecare model Taigo va dispune de :
• Sisteme de asistenta complete: Front Assist, Lane Assist pentru prima linie de echipare si ACC adaptive pentru liniile de echipare Style, R-Line.
• Conectivitate si multimedia: computer de bord digital, Composition Color de 6.5 pentru Life si Ready 2 Discover de 8 inch pentru liniile de echipare Style, R-Line.
• Faruri si stopuri LED de la prima linie de echipare, iar pe linia de echipare Style se regases in standard farurile Led-Matrix

Sub capota puteti opta intre doua motoare pe benzina TSI: de 1.0 si 1.5l, cu puteri de la 95 la 150 CP

De asemenea motorizarile : TSI: 1.0 TSI 81 kW (110 CP); TSI: 1.5 TSI 110 kW (150 CP) pot fi cuplate cu transmisia automata cu 7 trepte DSG.