Pornește la drum cu propriul tău Tiguan! Prin D&C Oradea ai un avantaj de până la 18.000 lei !

(cumulat cu programul Rabla)


Tiguan

Cu Volkswagen, poți porni la drum oricând vrei tu! Profită acum de ofertă prin D&C Oradea și beneficiază de un voucher adițional de 6.000 de lei la achiziția noului Tiguan! Reducerea este valabilă până pe data de 30 iunie 2022 și se cumulează cu primele de casare oferite prin programul de stimulare a înnoirii parcului auto național (Rabla).

Astfel valoarea maximă a avantajului prin D&C Oradea pentru motorizările termice eligibile poate ajunge până la 18.000 lei. Aceasta sumă este compusă din voucherul alocat de D&C Oradea și 12.000 lei suma maximă disponibilă prin programul Rabla pentru modelul Tiguan, prin casarea a două autoturisme înmatriculate în România de minim 6 ani, a căror vechime este de minim 15 ani și norma de poluare este EURO3 sau mai mică, conform ultimelor reglementări ale programului Rabla 2022.

Volkswagen Tiguan poate fi comandat începând de la un preț de 30.680 (TVA inclus) pentru nivelul de echipare Life, motorizarea 1.5l TSI, 150 CP, transmisie manuală. 

Nu te-ai convins încă? Te invităm un drive test! Trimite un e-mail la adresa pkw@dcvw.ro cu numele și numărul de telefon, iar colegii noștri te vor contacta pentru o programare.

În plus, la D&C Oradea beneficiezi de consultanță pentru întocmirea dosarului REMAT. Pentru alte detalii și oferte îți stăm la dispoziție telefon la 0259 478 847 sau în showroom-ul de pe Calea Clujului 287.