T-Cross, cel mai nou SUV Volkswagen, în showroom D&C Oradea

Vino să descoperi mașina cu 5 stele Euro NCAP

Calea Clujului, nr. 287

T-cross

Nu a trecut mult timp de când Volkswagen a lansat un model care a atras atât aprecieri pozitive cât și comenzi, T-Roc. Iată că în primăvara lui 2019 ne surprinde cu un altul, T-Cross.

Producătorul îl prezintă ca pe un allrounder absolut: impresionează prin designul marcant şi dinamic, dar şi cu flexibilitatea sa. Ni-l înfățișează ca fiind un autoturism extrem de practic şi adaptabil.

Grație designului de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, modelul oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte.

Mașina îmbină caracterul urban cu designul funcţional. Capota alungită a motorului şi grila lată a radiatorului îi conferă modelului o personalitate foarte puternică. Având o caroserie atractivă, allrounder-ul arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.

T-Cross merge mai departe și nu îi lasă dezamăgiți nici pe cei care apreciază iluminarea ambientală, scaunele de calitate superioară, acoperite cu material textil, din liniile de echipare Cross și Life, iar dacă optează pentru T-Cross Style vor lua loc pe scaune sport-confort.

Spațiu, niciodată nu ne vom plânge că avem prea mult spațiu într-o mașină! În T-Cross partea din spate şi portbagajul oferă spaţiu suficient de transport, pentru genţi de voiaj sau cumpărături, sau chiar echipament mare de sport. Iar flexibilitatea excelentă este inclusă deja în echiparea standard, deoarece bancheta variabilă poate fi adaptată oricând dorințelor voastre. O puteţi glisa complet în faţă, pentru a câştiga spaţiu în portbagaj pentru bagaje şi cumpărături, sau o puteţi rabata, creând un spaţiu de transport imens, cu podeaua plană. De asemenea, puteţi rabata doar o parte a banchetei, aceasta fiind fracţionată asimetric. Depinde doar de voi.

Vă place tehnologia? Nicio problemă, T-Cross dispune și de cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Iar în finalul prezentării, T-Cross e din nou în lumina reflectoarelor mulțumită celor cinci stele obținute în urma testului Euro NCAP. Concluzia, prin T-Cross Volkswagen introduce în piață una dintre cele mai sigure mașini din clasa sa.

Rămâne doar să o descoperiți în showroom D&C Oradea, Calea Clujului, nr. 287 – 289, luni – vineri între 09:00 – 18:00, sâmbăta între 10:00 – 14:00.