Vino să vezi noul Touareg la D&C Oradea

SUV-ul de nouă generație.

O apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele, fiind desenat din linii incisive şi detalii unice.

Touareg

Noul Touareg este acum în showroom D&C Oradea. Vino să îl vezi sau, de ce nu, să îl iei acasă de luni - vineri între orele 09:00 - 18:00, iar sâmbăta între 10:00 - 14:00. Pentru detalii și pentru a stabili o întâlnire cu un reprezentant vânzări VW apelează 0259 47 88 47


SUV-ul de nouă generaţie. Noul Touareg* este o apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele, fiind desenat din linii incisive şi detalii unice. Tehnologiile de ultimă oră, în parte disponibile ca dotări opţionale, precum sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării, farurile IQ. Light – LED-Matrix şi bordul Innovision sporesc nivelul de confort şi vă oferă călătorii şi mai incitante.

Linii de echipare
Ce vă atrage mai mult? Designul rece high-tech sau nuanţele calde ale lemnului şi al pielii sau poate detaliile sportive? Indiferent de ceea ce veţi alege, cu liniile de echipare luxoase Elegance, Atmosphere sau R-Line, veţi demonstra în orice situaţie că aveţi stil.

Linia de echipare „Elegance"

Exclusivitate şi rafinament.
Touareg "Elegance": Eleganţa rafinată întâlneşte designul ieşit din comun.

Linia de echipare „Atmosphere"

Vă răsfaţă simţurile.

Touareg Atmosphere nu se zgârceşte la materialele rafinate şi nici în ceea ce priveşte confortul ieşit din comun.

Linia de echipare R-Style

O personalitate puternică şi dinamică.

Noul Touareg înfruntă cu sportivitate provocările, în orice variantă de echipare. Iar în versiunea R-Style, această abordare devine şi mai clar vizibilă: la interior şi la exterior.

Design
Touareg defineşte noi standarde cu designul său expresiv şi avangardist. La interior convinge cu numeroase variante de personalizare ieşite din comun.

Exterior.
Descoperiţi drumuri noi.

O nouă formă a stilului. Secţiune frontală cu personalitate puternică, linii laterale marcante şi blocuri optice spate cu LED atractive: noul Touareg îmbină eleganţa cu caracterul dinamic, toate în haina unui SUV autentic.

Farurile IQ. Light - LED-Matrix

Pentru confortul tuturor. Şi pentru un design aparte.

Iluminare optimă, fără a deranja pe nimeni. Farurile opţionale IQ. Light - LED-Matrix cu funcţia dinamică de reglare a luminilor de drum Dynamic Light Assist vă iluminează drumul mai puternic şi mai departe, fără a-i deranja pe ceilalţi participanţi la trafic din apropiere.

Pachetul Black Style

Pachetul de design Black Style: accente negre, pentru o personalitate şi mai puternică.

Touareg R-Style va atrage garantat toate privirile: cu pachetul de design Black Style, îi puteţi conferi exteriorului automobilului dumneavoastră şi mai multă expresivitate.

Innovision
Innovision Cockpit se numără printre dotările foarte speciale disponibile pentru Touareg. Ecranul lat şi curbat cu rezoluţie excelentă permite operarea intuitivă şi ajută şoferul să se orienteze cu ușurință.
Bordul Innovision
Centrala de comandă fără butoane.
Luaţi loc la bordul viitorului: şoferul poate sta, opţional, în faţa unui display mare, curbat şi poate controla afişajele digitale atingând ecranul, prin gesturi sau prin comenzi vocale.

Discover Premium

Bucuraţi-vă de funcţiile multimedia de nouă generaţie.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media vă invită într-o nouă dimensiune: datorită ecranului tactil imens, de 38 cm, pot fi reprezentate mai multe informaţii şi pot fi puse la depoziție variate funcții.

Digital Cockpit

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Panoul digital de instrumente Digital Cockpit, oferit opţional, vă poate afişa mai multe informaţii decât doar viteza de deplasare, turaţia şi nivelul combustibilului din rezervor. Puteţi selecta combinaţia de informaţii care să se potrivească exact preferinţelor dumneavoastră. Ecranul mare şi funcţiile inovatoare vă oferă mai multe posibilităţi şi simultan mai multe informaţii decât era posibil până în prezent.

Head-up-Display

Privirea rămâne pe şosea.

Privirea vă rămâne pe şosea şi totodată puteţi citi informaţii importante despre automobil. Pentru că display-ul head-up opţional proiectează pe parbriz viteza de deplasare şi notificările sistemului de infotainment şi pe cele ale asistenţilor.

Confort
Savuraţi confortul la cel mai înalt nivel. În Touareg dumneavoastră tronaţi peste şosea şi vă bucuraţi de mult spaţiu confortabil, de dotările practice şi de tehnologia inovatoare, utilă în cotidian.

Interiorul
Bucuraţi-vă de o libertate absolut nouă.

Vă veţi simţi bine, atât dumneavoastră, cât şi pasagerii de la bord, pentru că Touareg îmbină designul luxos cu funcţiile practice. Volumul mare al portbagajului şi hayonul cu acţionare electrică vă oferă o flexibilitate enormă, plus confort în tot ceea ce întreprindeţi.

Iluminarea ambientală
Cufundaţi interiorul în culoarea dumneavoastră preferată!

Când afară se întunecă, în interiorul modelului Touareg atmosfera devine deosebit de plăcută. Datorită luminii albe sau, opţional, colorate a sistemului de iluminare ambientală. Cele 30 de culori vă oferă opţiunea potrivită fiecărei stări de spirit.

Scaunul Comfort
14 direcţii de relaxare.

Bucuraţi-vă de wellness la drum. Puteţi dota scaunul opţional ergoComfort pentru şofer şi pasagerul din faţă cu funcţie de masaj, dacă doriţi. Diferitele programe vă ajută să vă relaxaţi spatele. Rămâneţi în formă, chiar dacă petreceţi multe ore la volan.

Sisteme de asistenţă Touareg

Impresionează şi cu tehnologia sa avansată. Pentru că vă poate oferi o varietate largă de sisteme inovatoare de asistenţă, multe dintre acestea fiind oferite pentru prima dată pentru un automobil Volkswagen.
 
Funcţia de asistenţă pentru vizibilitatea nocturnă. 

Pentru a vedea ce se ascunde în întuneric.

Cunoaşteţi dispozitivele cu infraroşu din filmele poliţiste. Acum puteţi avea unul în maşina dumneavoastră. Sistemul cu infraroşu al funcţiei opţionale de asistenţă pentru vizibilitate nocturnă vă poate genera o imagine pe ecranul de la bordul maşinii, în care puteţi identifica oamenii şi animalele.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor
Pentru protecţie din toate părţile.

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră şi pasagerii, funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor oferă protecţie din toate părţile. Când este identificat riscul unei coliziuni, sunt luate măsuri automate de protecţie, precum tensionarea centurilor, ridicarea spătarelor şi închiderea trapei panoramice.

La volan

Noile tehnologii îi conferă modelului Touareg caracteristici dinamice şi performanţe ieşite din comun, atât pentru cei care preferă un stil de condus mai dinamic, cât şi pentru cei care preferă să înfrunte terenul foarte dificil.
 
Sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării. 

Pentru stabilitate optimă.

Vă place să abordaţi virajele mai dinamic? Sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării reduce balansarea laterală a caroseriei şi tendinţa de sub-virare. Rezultatul: caracteristici dinamice uluitoare.

Multimedia
La bordul modelului Touareg beneficiaţi de toate conexiunile. Bucuraţi-vă de muzica preferată, opţional cu excelentul sistem Surround-Sound Iar navigaţia, sistemul radio şi funcţiile maşinii pot fi parţial utilizate prin simple gesturi.