Volkswagen a lansat Golf 8

Where life happens 

Life happens with a Golf

Golf 8

Where life happens | Life happens with a Golf

Acesta este sloganul pe care Volkswagen l-a utilizat în campania de lansare a noului Golf. Producătorul a folosit într-un mod foarte sugestiv puterea cuvintelor în clipul de prezentare a autoturismului, video pe care îl puteți urmări mai jos. 

Ajuns la ediția cu numărul 8, unul dintre cele mai apreciate modele ale mărcii și preferatul europenilor, Volkswagen Golf a fost prezentat în decursul serii de 24 octombrie 2019. 

Începând cu ora 19:30, ora României, Volkswagen a recurs la o prezentare mondială live pe care orice utilizator de internet a putut-o accesa, fie prin intermediul rețelelor de socializare, fie prin portalul Volkswagen dedicat comunicărilor oficiale. 

Chiar dacă nu o puteți comanda azi și primi mâine, Volkswagen Golf 8 este una dintre acele mașini despre care vreți să știți, mai ales că, prin Golf, Volkswagen vine cu unele noutăți. 

Ce aduce nou Golf 8? Descoperiți citind comunicatul oficial, în limba engleză, de aici, sau impresiile publicațiilor de profil, în limba română, de aici