D&C Automotive West Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Multivan T7– Libertatea oferită de flexibilitatea maximă
27.04.2021
STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE

Multivan T7– Libertatea oferită de flexibilitatea maximă

Află cu ce ne va surprinde noul T7

T7
  • Datorită conceptului său inteligent: de peste 35 de ani, Multivan oferă libertatea de a utiliza flexibil spațiul din mașină
  • Următoarea etapă a evoluției sale: Volkswagen Autovehicule Comerciale dezvăluie un nouă configurare a sistemului de scaune din viitorul Multivan
  • Cu maximă flexibilitate: scaunele ușoare din spate pot fi mutate și demontate rapid datorită unui nou sistem de șine

Multivan este maestrul transformărilor: monovolum de familie, transport profesional de persoane, transportator de echipament sportiv, un van spațios pentru mutări, camper cu spațiu de dormit, un autovehicul pentru absolut orice ocazie. Prima generație de Multivan lansată în 1985 a marcat deja puncte importante cu acest concept. El este chiar ADN-ul seriei acestui model. Cu fiecare nou Multivan, flexibilitatea interiorului a fost și mai mult optimizată. Volkswagen Autovehicule Comerciale prezintă acum, în acest an, următoarea etapă în evoluția autovehiculului său emblematic. Va avea cel mai flexibil sistem interior pe care l-a avut vreodată de un Bulli.

Nimic nu rămâne neschimbat. Până la cinci scaune individuale mobile/demontabile în spate. Dacă se dorește, pot fi rotative la 180 de grade pe rândul doi de scaune. Este un concept care provine de la Multivan T3 și s-a dovedit a fi o formulă câștigătoare de peste 35 de ani. Generație după generație, a fost perfecționat continuu. Acum a venit timpul pentru un alt pas important: pentru a face acest salt, noul Multivan va transporta în viitor conceptul unic al interiorului de la T3, T4, T5, T6 și T6.1.

Albert Kirzinger, șeful departamentului de concepție de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, explică într-un scurt video de ce scaunele flexibile și un scaun central atât mobil cât și demontabil sunt atât de importante pentru un Multivan: „Este extraordinar de practic. Și mașina este în consecință practică, deoarece poate fi utilizată flexibil. În acest scop, am creat un nou sistem de scaune. Poți să scoți ușor scaunele pentru a încărca în locul lor echipamentul sport, bicicleta și/sau placa de surf, într-un spațiu proporționat cu generozitate. Cu aceste scaune, totul este posibil în noul Multivan.”

De acum vor fi doar scaune individuale - s-a terminat cu bancheta ce ocupa toată lățimea din rândul trei. În același timp, scaunele din rândurile doi și trei au devenit mult mai ușoare.
Acum pot fi deplasate foarte rapid și chiar demontate sau montate cu cea mai mare ușurință. Pentru că Volkswagen Autovehicule Comerciale a dezvoltat de asemenea și sistemul de șine. Acum este un sistem continuu, din spate până în rândul doi de scaune. Astfel încât rearanjarea scaunelor este mai flexibilă ca niciodată. Deoarece bancheta cu trei locuri din spate a lăsat locul scaunelor individuale, va fi posibil ca, de exemplu, să fie scoase scaunele de pe o parte a autovehiculului, pentru a transporta în siguranță  bicicletele familiei. Sau să împingeți fără probleme scaunul central din rândul trei către față, până aproape de primul rând de scaune. Este posibilă de asemenea și aranjarea scaunelor spate în stilul tipic Multivan, față în față. Din 1985, fiecare Multivan a fost echipat de altfel și cu o masă. Și aceasta a fost reinventată de Volkswagen Autovehicule Comerciale. Masa este acum mai funcțională ca niciodată și poate - datorită noului sistem de șine - să fie fixată în orice poziție. Dar deja am ajuns la altă poveste despre noul Multivan. Va urma!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.