D&C Automotive West Oferte & actiuni

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Oferte & actiuni
  2. Autoturismul tău a împlinit 4 ani? Ei bine, la D&C Service Autorizat, ai acum o reducere de 30% la filtrul antialergenic original.
01.05.2023
Oferte

Autoturismul tău a împlinit 4 ani? Ei bine, la D&C Service Autorizat, ai acum o reducere de 30% la filtrul antialergenic original.

Un filtru antialergic funcționează prin captarea particulelor mici care pot provoca reacții alergice, precum polenul, praful și acarienii. Aceste particule sunt îndepărtate din aerul care circulă prin sistemul de climatizare al mașinii dvs., ceea ce poate ajuta la reducerea simptomelor alergice, cum ar fi tusea, strănutul și ochii roșii și iritați.Cu toate acestea, dacă filtrul nu este schimbat în mod regulat, acesta poate deveni blocat și își poate pierde eficacitatea. Acest lucru poate face ca alergenii să se acumulezeîn interiorul mașinii dvs., ceea ce poate agrava simptomele alergice și poate duce la probleme de sănătate pe termen lung.Recomandăm să schimbați filtrul antialergic al mașinii dvs. cel puțin o dată la un an sau la fiecare 10.000 de kilometri parcursi, în funcție de instrucțiunile producătorului.          Pentru programări în service contactați-ne la numărul de telefon 0259 47 88 47.    D&C Oradea, cu un pas înainte spre vitor.

Filtru


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.