D&C Automotive West Oferte

Aici gasiti toate ofertele & actiunile de service ale D&C Automotive West.

 • Cablu incarcare USB
  Oferte

  Alege cablurile USB originale

  La D&C Oradea Service Autorizat Audi,Volkswagen, Skoda și Seat,ai prețuri speciale la cablurile USB. Indiferent că ai nevoie de un cablu USB-C pentru telefonul tău cu Android sau pentru telefonul tău Apple, noi le avem pe toate.Întreabă consilierii de service!

  Afla mai multe
 • Frane August
  Oferte

  Vino D&C Oradea, schimbă-ți plăcuțele de frână și ai 30% reducere!

  Pentru că ne pasă de siguranța ta, la D&C Oradea Service Autorizat Audi, Volkswagen, Skoda și Seat venim mereu în sprijinul tău când vine vorba de servicii de mentenanță mașină.Știm că e vara și știm că vrei să pleci în concediu, așadar am pregătit pentru tine campania de schimbare a plăcuțelor de frâne, pentru ca tu să stai liniștit știind că mașina ta a fost echipată cu piese originale pe care te poți baza și care vor da un randament conform așteptărilor. Dacă mașina ta are anul de fabricație 2018 sau anterior, ai 30% reducere la schimbarea plăcuțelor de frână. Trebuie doar să îți faci o programare la service.Pentru drumuri lungi si relaxante, alege mereu D&C Oradea Service Autorizat Audi, Volkswagen, Skoda și Seat!

  Afla mai multe
 • Filtru Antialergenic
  Oferte

  Autoturismul tău a împlinit 4 ani? Ei bine, la D&C Service Autorizat, ai acum o reducere de 30% la filtrul antialergenic original.

  Un filtru antialergic funcționează prin captarea particulelor mici care pot provoca reacții alergice, precum polenul, praful și acarienii. Aceste particule sunt îndepărtate din aerul care circulă prin sistemul de climatizare al mașinii dvs., ceea ce poate ajuta la reducerea simptomelor alergice, cum ar fi tusea, strănutul și ochii roșii și iritați.Cu toate acestea, dacă filtrul nu este schimbat în mod regulat, acesta poate deveni blocat și își poate pierde eficacitatea. Acest lucru poate face ca alergenii să se acumulezeîn interiorul mașinii dvs., ceea ce poate agrava simptomele alergice și poate duce la probleme de sănătate pe termen lung.Recomandăm să schimbați filtrul antialergic al mașinii dvs. cel puțin o dată la un an sau la fiecare 10.000 de kilometri parcursi, în funcție de instrucțiunile producătorului.          Pentru programări în service contactați-ne la numărul de telefon 0259 47 88 47.     D&C Oradea, cu un pas înainte spre vitor.

  Afla mai multe
 • igienizare climatizare
  Oferte

  Pentru sănătatea ta și a pasagerilor, igienizează instalația de climatizare.

  Afla mai multe
 • Daune Neasigurati
  Oferte

  La Centrul de Constatare Daune D&C Oradea ai 20% reducere la piesele pentru lucrările de tinichigerie

  Vino la Centrul de Constatare Daune D&C Oradea și beneficiază de 20% reducere la piesele pentru lucrările de tinichigerie.Dacă sunteți în căutarea unui serviciu complet de constatare a daunelor auto, echipa noastră de experți dedicați se angajează să vă ofere sprijin, oferind servicii adaptate nevoilor dumneavoastră, pentru toate firmele de asigurare.     Și pentru că suntem alături de tine mereu și  ai acum 20% reducere la piesele pentru lucrările tinichigerie         Pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri ne găsiții la numărul de telefon 0724 338 349 sau în Oradea pe Calea Clujului nr. 289.        Lasă-ți mașina pe mâna profesioniștilor la Centrul de Constatare Daune D&C Oradea.

  Afla mai multe
 • Baterii
  Oferte

  Ai o mașina Skoda din 2016-2018 și trebuie să îi schimbi bateria?

  Afla mai multe
 • Baterii VolksWagen
  Oferte

  Profită acum de ofertele de nerefuzat la bateriile Volkswagen pentru Autoturismele din 2015 sau anterior.

  Afla mai multe

Oferte actuale
Service si accesorii

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.