STIRI SERVICE
01.07.2021

Îți expiră ITP-ul? Programează-te acum la D&C Oradea!

Află detalii
ITP

           Pe lângă obligativitatea dată prin lege, efectuarea inspecției tehnice periodice este importantă deoarece presupune verificarea nivelului de poluare și atestă capacitatea de participare în condiții de siguranță la trafic.

           Suntem bucuroși să anunțăm că de acum îți poți programa automobilul pentru ITP la Service-ul autorizat D&C Oradea! Specialiștii în domeniu se vor asigura că atât tu, cât și familia ta puteți circula în siguranță deplină pe drumurile publice.

Acte necesare pentru efectuarea verificării:

  • Certificatul de înmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau după caz, autorizația provizorie de circulație
  • Cartea de identitate a autovehiculului (C.I.V.) în original sau securizată R.A.R, iar pentru autovehiculele achiziționate în leasing, o copie C.I.V. (conform cu originalul)
  • Cartea de identitate a conducatorului auto în original

           Service-ul autorizat D&C Oradea, este dotat cu echipamente performante și reprezentanți profesioniști, de încredere și vă stă la dispoziție cu un portofoliu de servicii complete pentru un portofoliu extins de mărci auto, oferind consiliere tehnică, asistență rutieră, lucrări de reparații de mecanică și electrică, ITP, tinichigerie, vopsitorie, piese și accesorii originale.

           Programează-te acum la telefon 0259 478 847 sau vino direct la Shorwoom-ul de pe Calea Clujului numărul 287. Te așteptăm!