ACTIVITATI CURENTE
09.03.2021

Te invităm la o vizită virtuală în showroom-ul D&C Oradea printr-un apel video!

Rămâi în siguranță.
D&C

Cu toate că showroom-ul D&C Oradea este deschis, iar măsurile de siguranță impuse de autorități sunt implementate, deplasarea până la aici și contactul fizic implică riscuri pentru sănătatea ta și a celor apropiați, așa că venim în întâmpinarea ta cu o nouă posibilitate de a face cunoștință cu modelele din showroom!

Echipa D&C Oradea este în continuare aici pentru tine, așa că de acum poți descoperi chiar și din confortul propriei case toate detaliile legate de un anumit model Volskwagen pe care îl avem în showroom.

Ne dorim să îți oferim o experiență similară celei pe care ai avea-o atunci când ne calci pragul. Pregătește-te, deci, pentru o vizită virtuală și aruncă o privire asupra mașinilor care te interesează.

Cum procedezi? Simplu! Apelezi 0259 47 88 47 sau ne trimiți un mail la adresa pkw@dcvw.ro, iar noi te vom contacta pentru a programa un apel video cu unul dintre consultanții noștri Volkswagen!

În timpul apelului, colegul nostru îți va prezenta mașina atât la exterior, cât și la interior estetic și tehnic, în timp real, iar tu poți să ii adresezi întrebări, exact ca la o vizită fizică la showroom!

Contactează echipa D&C Oradea cu încredere și beneficiază de o experiență plăcută și sigură!