D&C Automotive West Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. Pentru sănătatea ta și a pasagerilor, igienizează instalația de climatizare.
01.04.2023
Oferte

Pentru sănătatea ta și a pasagerilor, igienizează instalația de climatizare.

igienizare climatizare

Instalația de climatizare poate fi o binecuvântare în timpul verii toride, dar poate fi și o sursă de probleme de sănătate dacă nu este igienizată corespunzător.

Aceasta poate deveni un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor, mucegaiurilor și a altor organisme care pot fi dăunătoare pentru sănătatea noastră.Iată câteva motive importante pentru care ar trebui să vă igienizați instalația de climatizare periodic:Îmbunătățirea calității aerului: o instalație de climatizare murdară poate distribui în aerul din încăpere particule de praf, bacterii, mucegaiuri și alți agenți patogeni. Aceștia pot afecta sănătatea respiratorie, provocând alergii, răceli sau alte afecțiuni respiratorii.

Igienizarea instalației de climatizare înlătură aceste particule și îmbunătățește calitatea aerului din încăpere.Economisirea energiei: o instalație de climatizare murdară poate afecta eficiența acesteia și poate duce la consumul excesiv de energie electrică. O igienizare periodică poate ajuta la menținerea eficienței instalației și la economisirea energiei electrice.

Prelungirea duratei de viață a instalației: îngrijirea regulată a instalației de climatizare poate prelungi durata de viață a acesteia. În timp, murdăria și praful se acumulează în instalație, iar acestea pot cauza uzura prematură a componentelor și poate duce la înlocuirea acestora.Eliminarea mirosurilor neplăcute: o instalație de climatizare murdară poate produce mirosuri neplăcute. Aceste mirosuri pot fi cauzate de mucegaiuri, bacterii sau alte organisme care se dezvoltă în interiorul instalației. Igienizarea poate elimina aceste mirosuri neplăcute.

Bine de ştiut e faptul că, de fiecare dată când porniţi la aerul condţionat, bacteriile depuse pe tubulatura şi pe evaporatorul sistemului de climatizare, precum şi mirosurile lor, sunt aero-purtate în interiorul mașinii.

La D&C Service Autorizat ai parte de prețuri preferențiale la filtrele de polen, începând de la 119 Lei.
De asemenea ai igienizarea instalatiei de climatizare la prețul de doar 200 lei.

Campania de igienizare şi întreţinere a climatizării auto în service autorizat D&C Oradea, de pe Calea Clujului, numerele 287 – 289, se desfășoară până la 31.12.2023.

Programările se fac apelând numărul de telefon 0259 47 88 47.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.