STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE
17.11.2020

Încă mai ai timp să beneficiezi de Welcome Bonus în valoare de 500 euro net valabil la achiziția noului Caddy!

Vino la D&C și profită de ofertă!
Caddy2020

              În doi la cumpărături, în cinci în vacanța de vară, în șapte la ziua de naștere a copiilor: modelul Caddy ia viața așa cum este.  Modelul este 100% nou, dar cu 100% același spirit Caddy. Desigur, noul Caddy va continua să fie fiabil, flexibil și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi - iar acum și mai bine pregătit pentru ceea ce presupune viața ta.

              Pe lângă un design nou și interesant, cele mai noi sisteme de asistență pentru șoferi, un cockpit digital de înaltă calitate și infotainment inovator (Innovision Cockpit), inclusiv servicii online mobile, pe toate le vei regăsi în noul model.

              Fiabil, flexibil și versatil, la fel ca predecesorii săi, acum se prezintă - la cea de-a patra generație  cu 3 variante de echipare: Caddy, Life și Style, ca de obicei, disponibil cu până la șapte locuri și cu două lungimi de ampatament.

              Noul Caddy vine cu trei motoare turbo diesel ultramoderne de 2,0 litri (TDI cu 55 kW / 75 CP până la 90 kW / 122 CP) și un motor turbo pe benzină de 1,5 litri (TSI cu 84 kW / 116) PS). Motoarele vor îndeplini standardele de emisii Euro 6 pentru 2021 și vor fi echipate cu filtre de particule.

              Încă mai ai timp să beneficiezi de Welcome Bonus în valoare de 500 euro net valabil la achiziția noului Caddy! Prețul de listă începe de la 20.897 EUR (preț fără TVA) și variază în funcție de conficurația aleasă.

              Află mai multe detalii despre model aici: https://bit.ly/2IpCj4o sau la D&C Oradea, vizitând showroom-ul de pe Calea Clujului nr. 287.  

              Poți solicita și alte oferte personalizate la numărul de telefon 0723 188 102, sau pe email: ciprian.luncan@dc-oradea.ro.